A principis del 2020 neix el Club Voleibol les Franqueses amb la intenció de donar resposta a tots aquells infants que vulguessin pràcticar el nostre esport. Som un grup de persones que es dediquen a l’ensenyament i a l’educació social i que portem molts anys al món del voleibol. Molt il·lusionats vam engegar aquest petit projecte, amb una primera temporada de formació sense competició pels més petits amb l’ajuda del Patronat de les Franqueses, amb un equip infantil i un cadet mixtes.

Al finalitzar amb èxit, la següent temporada 20/21, l’infantil i cadet mixte va continuar però ja competint a nivell escolar (Lliga CEVO). En paral·lel van estar entrenant el grup Sènior femení el qual en aquesta última temporada ha quedat campió de 4a Divisió Catalana i ascendeix a 3a Divisió.

La temporada 21/22, es van afegir molts més jugadors i jugadores que van permetre formalitzar 3 equips federats més; un juvenil masculí (1a Divisió Catalana), un junior femení (1a Divisió Catalana) i un sènior femení (4a Divisió Catalana), sumat a tota la base que va competir a nivell escolar (Lliga CEVO); un aleví mixte, un infantil mixte, un cadet mixte, el grup d’adults i les veteranes. Aquesta última temporada 22/23 hem crescut una mica més, afegint equips federats a la base i amb més participació benjamí i aleví.

La política que porta a terme el club és la de la formació de nois i noies, tant en l’àmbit esportiu com educatiu, fomentant l’esperit de superació, el treball en equip, l’esforç, el compromís i molts d’altres valors indispensables per la seva formació tan personal com física.